Asfaltering Markentreprenör i Norrtälje, Roslagen, norra Stockholm

Har du en markyta som behöver asfalteras? Vi är en asfaltsläggare med vana av asfalteringar för alla tänkbara syften. Med stor yrkesrutin tar vi fram kostnadseffektiva lösningar där asfalteringen anpassas beroende på vad ytan i slutändan ska användas till. Med oss som markentreprenör kommer du aldrig behöva betala mer än vad du behöver samtidigt som du får ett slutresultat av hög kvalitet som håller.

En asfaltsläggare med känsla för kvalitet

Vi utför asfaltering med olika metoder och materialblandningar med utgångspunkt i våra kunders önskemål. Asfalten läggs maskinellt, med handläggning eller en kombination beroende på arbetets förutsättningar. Ju högre belastningar asfalten kommer utsättas för, desto starkare beläggning använder vi.

Vi erbjuder asfaltsläggning för:

 • Parkeringsplatser
 • Garageuppfarter
 • Industritomter
 • Bollplaner
 • Gångvägar
 • Cykelvägar

Vad kostar asfaltsbeläggning i Stockholm?

Det beror på olika faktorer så som hur stor ytan är, vilken typ av material vi ska använda och så vidare. Du kan kontakta oss och boka ett kostnadsfritt hembesök där vi föreslår bästa möjliga lösningen för dina förutsättningar.

Kontakta oss för hjälp med alla typer av asfaltentreprenader

Hör av dig till oss. Du kan begära ut en gratis offert direkt eller låta oss göra ett hembesök. Vi står förstås också redo att svara på dina eventuella frågor och funderingar om asfaltsläggning. Välkommen!

Offert? Få prisförslag från en lokal byggare idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *