Stenläggning Markentreprenad i Norrtälje, norra Stockholm

Stensatta ytor är ett bra sätt att ge en fastighet ett fräschare och lyxigare intryck. Stensättning hör till en kategori av marktjänster som verkar enklare än vad de i själva verket är. Det finns mängder av olika typer av sten att välja bland och olika metoder att sätta dem som borgar för hållbara resultat. Vi är en markentreprenör med kompetens att hjälpa dig rätt, som ger full garanti på alla tjänster vi utför.

Plattläggning för trädgårdar, uteplatser, entréer och uppfarter

Vill du ha hjälp att lägga sten för en uteplats? Runt huset? Kanske för en uppfart? Det är bara några av de olika sammanhang där marksättning gör sig bra. Som totalentreprenör kan vi hjälpa dig hela vägen med ditt stensättningsprojekt. Från rådgivning om vilken typ av marksten som kan tänkas passa bäst för ditt syfte till själva utförandet av jobbet.

Stenläggare med känsla för kvalitet

Har du liksom oss sett exempel på marksten som sjunker och byter plats redan ett kort tag efter att de lades? När arbetet utförs av våra stenläggare kan du räkna med hög kvalitet i stenläggningen. Vi ger full garanti. Vi kan sten- och markplattor – kontakta oss för en gratis offert.

Offert? Få prisförslag från en lokal byggare idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Fastighetsadress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *