­Byggföretag i Norrtälje, norra Stockholm

Vi är en heltäckande byggentreprenör som gör allt inom bygg i norra Stockholm. Vi har hjälp privatsektorn, kommuner och byggföretag med byggtjänster så som; renovering, byggnationer, takläggning, anläggning och elinstallationer i flera år.

Vi samarbetar också med en byggbolag från Norrtälje som vi använder som underentreprenör vid totalentreprenader. De är framförallt duktiga på installationer av minirensningsverk och avlopp. 

Lokala Byggare i Norra Stockholm

Vi är aktiva i Roslagen med omnejd, i områden som Vallentuna, Åkersberga, Norrtälje och Skärgården. Framförallt i Norrtälje har vi vart aktiva så som; Östhamra, Simlom, Långgarn, Upplunda, Skjulsta, Narven, Nodsta, Kragsta, Grovsta och Södersvik.

Byggtjänster:

 1. Renovering
 2. Byggnationer
 3. Takrenovering
 4. Golvrenovering
 5. Elinstallation
 6. Markarbeten
 7. Måla fasad
 8. Bygga attefallshus
 9. Stenläggning
 10. Asfaltering
 11. Konvertera & Bygga om Fritidshus till Permanentboende
 12. Bygga Stall & Ridhus

Använd ROT-avdraget

Vid byggnationer och renoveringar i hemmet kan du som privatperson nyttja det så kallade ROT-avdraget. Detta drar ned kostnaderna på tjänster för privatkunder. Om du vill läsa mer om ROT kan du gå in på Skatteverkets Hemsida.­­

Kontakta oss

Om ni är intresserade av att anlita oss och våra väl auktoriserade hantverkare kan ni kontakta oss på vår e-mail så hör vi av oss omgående: renovering@byggforetag-norrtalje.se

Offert? Få prisförslag från en lokal byggare idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *